Praktijkinformatie

Spreekuren

De praktijk is op werkdagen geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur. Tussen 13.00 uur en 14.00 uur is de praktijk gesloten, behalve voor spoedgevallen.

Spreekuur

Het afsprakenspreekuur van de huisarts is van 8.00 uur tot 12.30 uur en  van 16.00 uur tot 17.00 uur.
.
In principe wordt er elke 15 minuten een afspraak gepland bij de huisarts. Om uw klacht goed te kunnen behandelen en om het spreekuur niet te veel te laten uitlopen, vragen we indien u meer dan 1 klacht heeft, dan wel meer tijd denkt nodig te hebben, dit kenbaar te maken bij de assistente. Indien u een eerder gemaakte afspraak door verhindering niet kunt nakomen, verzoeken wij u dit tijdig door te bellen.

Herhaalmedicatie

(Herhaal)recepten kunnen van 09.00 uur tot 12.30 uur besteld worden via de receptenlijn (tel. 043-3641291, keuzemenu), u wordt dan persoonlijk te woord gestaan. Herhaalrecepten die voor 12.30 uur besteld worden, kunnen de volgende werkdag na 14.00 uur bij uw eigen apotheek afgehaald worden.

 

Via de webapp kunt u 24 uur per dag u herhaal medicatie bestellen!

Uitslagen (van het laboratorium)

Laboratorium en/of foto-uitslagen kunnen tussen 12.00 uur en 12.30 uur en vanaf 14.30 uur tot 17.00 uur opgevraagd worden.

 

Via de webapp kunt u uw medisch dossier 24 uur inzien voor uitslagen.

Let op: indien nodig maakt de huisarts een notitie bij uw uitslag, hiervoor is tijd nodig.

De gemiddelde tijd hiervoor is:

   • Laboratorium uitslagen na 3 werkdagen;
   • Kweekuitslagen na 5 werkdagen;
   • Uitstrijkjes op medische indicatie na 10 werkdagen;
   • Pathologie uitslagen (biopten) na 5/7 werkdagen;
   • Urine uitslagen dezelfde dag na half 3.

.
Hou er rekening mee dat uitslagen soms eerder in uw dossier zichtbaar zijn. De huisarts heeft niet altijd direct tijd om de uitslag te beoordelen. Wij adviseren om bovenstaande wachttijden aan te houden voor een notitie van de huisarts.

Huisarts Wiertz met Patient in Bunde
Balie Olde Damink | Wiertz | Bunde

Praktische informatie

De praktijk is op werkdagen geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur

Herhaalrecepten

Herhaalrecepten kunnen van 09.00 uur tot 12.30 uur besteld worden via de receptenlijn (tel. 043-3641291, keuzemenu), u wordt dan persoonlijk te woord gestaan.
.
Via onze WebApp kunt u op ieder tijdstip van de dag uw herhaalreceptuur bestellen. Hiervoor dient u zich te registreren bij onze assistente. Herhaalrecepten kunnen de volgende werkdag bij uw apotheek afgehaald worden.

Praktijkondersteuners

De praktijkondersteuners Ine Hamers, Vivian Hounjet en Vincent Janssen zijn werkzaam in de praktijk ter ondersteuning van de huisarts en ter verbetering van de kwaliteit van zorg. Zij begeleiden onder meer patiënten met een chronische aandoening, zoals diabetes mellitus, astma en/of copd, hart-en vaatziekten, ouderzorg en geestelijke gezondheidszorg (ggz).
.
.

Huisarts Bunde | Zuid Limburg

Klacht over de praktijk?

Een klacht over onze praktijk?
.
Wij willen ons werk graag professioneel uitvoeren en vinden het belangrijk dat u ons vertrouwt. Vanzelfsprekend doen de medewerkers van onze praktijk er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen.
.
Desondanks kan het voorkomen dat u ontevreden bent over de gang van zaken en geen goed gevoel heeft na contact met onze praktijk. U vindt bijvoorbeeld dat u niet serieus genomen bent, onheus bent bejegend of u zijn andere tekortkomingen in onze praktijk opgevallen.

.

U kunt uw klacht of opmerking indienen door zich rechtstreeks tot een van onze medewerkers te wenden of door gebruik te maken van ons online Klachtenformulier. Eén van onze medewerkers neemt uw klacht dan zo snel mogelijk in behandeling.

 

Wanneer u geen gebruik wens te maken van het klachtenformulier kunt u zich direct wenden tot SKGE.’

 

  Handige Links

  Inschrijven als nieuwe patiënt

  Dit formulier kunt u nu online invullen in de WebApp. Wij sturen u binnen drie werkdagen een bevestiging van uw inschrijving per email. Tevens wordt u dan uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.
  .
  Wij verzoeken u vriendelijk uw vorige huisarts van uw inschrijving bij onze praktijk op de hoogte te stellen. Nadat wij uw inschrijving hebben ontvangen, vragen wij uw medische gegevens op bij uw vorige huisarts. De verzending hiervan volgt digitaal.

  Balie Olde Damink | Wiertz | Bunde

  Praktische informatie

  De praktijk is op werkdagen geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur

  Meer informatie? Thuisarts.nl!

  Kijk voor meer informatie op www.thuisarts.nl. Thuisarts.nl is bedoeld voor mensen die informatie zoeken over gezondheid en ziekten. U kunt de informatie op de website gebruiken:

    • om gezond te blijven;
    • om klachten zelf aan te pakken;
    • als u zich afvraagt wanneer u naar de huisarts moet gaan;
    • als u zich wilt voorbereiden op een gesprek met uw huisarts;
    • als u de uitleg en adviezen nog eens na wilt lezen na een bezoek aan uw huisarts;
    • als u op zoek bent naar meer informatie over een onderwerp.

  .
  Huisartsen gebruiken Thuisarts.nl als ondersteuning bij hun voorlichting aan patiënten voor, tijdens en na het consult.

  thuisarts

  Patiëntenportaal

  Bij onze huisartsenpraktijk kunt u voortaan uw medische gegevens zelf online inzien via de webapp.
  .
  U kunt hiermee bijvoorbeeld:

    • Afspraken maken;
    • Door middel van een e-consult een vraag stellen aan de huisarts (reactie binnen 48 uur);
    • Lab uitslagen inzien;
    • Medicatie herhalen;
    • Beeldbellen is in onze praktijk mogelijk. U kunt dan de huisarts zien en spreken met behulp van uw eigen computer, Ipad of smartphone. Vraag naar de mogelijkheden bij de assistente.
  Olde Damink online dokter
  Translate »
  Call Now Button